Certificaten

Onze certificaten

Een overzicht van onze certificaten. Deze kunnen opgevraagd kunnen worden via info@gr-antwerpen.be

COPRO

COPRO

Certificatie is gebaseerd op een continue industri├źle zelfcontrole door de producent van het gecertificeerde product.  Deze zelfcontrole is van toepassing vanaf de grondstoffen over het volledige productieproces tot het eindproduct.

Meer over COPRO
BENOR

BENOR

Voor uw openbare en priv├ęprojecten is het BENOR-label sinds 40 jaar uw belangrijkste kwaliteitsgarantie voor de gebruikte bouwmaterialen. Uw bouwproject verdient een integraal kwaliteitsbeheer, van grondstof tot afgewerkt product.

Meer over BENOR
CE

CE

CE Certificering is een proces welke het recht heeft om een product van een CE markering te voorzien. Idealiter start de certificering in de ontwerpfase van het product. Zo zijn er bepaalde eisen inzake de productveiligheid, gezondheid van de gebruiker en het milieu, waar rekening mee gehouden dient te worden tijdens het ontwerp van het product. 

Meer over CE
Grondbank

Grondbank

De Grondbank vzw zet zich sinds 2002 in om alle actoren betrokken bij het grondverzet te ondersteunen. Naast haar klassieke taken zoals het afleveren van bodembeheerrapporten, biedt de vzw Grondbank oplossingen voor uw praktische problemen bij grondwerken.

Meer over Grondbank
Tracimat

Tracimat

Tracimat vzw is een sloopbeheerorganisatie. Wij zijn bij Tracimat aangesloten onder de naam Grond recyclage Antwerpen.

Meer over Tracimat

Onze certificaten

Onze certificaten kunnen opgevraagd worden via info@gr-antwerpen.be


Meer weten
Onze certificaten Onze certificaten Onze certificaten Onze certificaten Onze certificaten